Gratis anonieme verzendingen op alle bestellingen boven de 75 euro.

Ruilen en retourneren

Je hebt bij PleasurePlay het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Je kunt met ons contact opnemen of je retour aanmelden via hetretouraanvraag formulier. Indien je jouw retourzending via het formulier aanmeldt nemen wij contact met je op en behandelen we jouw retouraanvraag zo snel mogelijk. Wil je een artikel retourneren of ruilen? Doe dan altijd je factuur, pakbon of een handgeschreven brief met je adresgegevens in het pakketje. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.


Je kunt het pakket retourneren naar:

PleasurePlay

Eerste industrieweg 18

5451 GV Mill


Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

 • Het product is in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking
 • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Let op! De volgende artikelen kunnen, in verband met hygiëne, niet geretourneerd worden wanneer de verzegeling is verbroken:

 • Pruiken
 • Strings
 • Catsuits
 • Panty’s en kousen
 • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
 • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

  PROCEDURE
 • Na het ontvangen van de retourzending zal onze klantenservice afdeling het artikel nakijken. Indien het artikel wordt geretourneerd en aan de retourvoorwaarden voldoet wordt er een creditfactuur aangemaakt en kan je deze binnen vijf werkdagen op je rekening verwachten. Als het artikel dient te worden omgeruild, sturen wij het vervangende artikel binnen twee werkdagen op.
 • Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed door. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingsregels kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt ontvangen.
 • Afgekeurde artikelen worden voor maximaal 3 maanden na ontvangst bewaard. Indien deze termijn is verstreken zullen wij deze artikelen vernietigen.
 • Heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder.

     GEVOLGEN VAN HERROEPING

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk van ons terug. In ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetalingen worden geen kosten in rekening gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben ontvangen of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welke situatie zich eerder heeft voorgedaan.


Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen, na communicatie van besluit van herroeping van de overeenkomst, aan ons terug te sturen.


Ons retouradres is:

PleasurePlay

Eerste industrieweg 18

5451 GV Mill


Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij vragen je om bij de retourzending de originele pakbon of – indien je die niet meer hebt – een briefje te voegen met daarop in ieder geval het ordernummer.

Aansprakelijkheid van waardevermindering van de artikelen geldt bij gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houd hierbij wel rekening met de bovenstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling is geopend.